Reacties na sessies & cursussen

 K-impuls coaching #sintniklaas #hipstewaasland        artikel  BLOG HIPSTE WAASLAND www.hipstewaasland.be

Posted on 

 

Een goede babbel doet bij iedereen wel eens deugd. Want -nothing new under the sun- iedereen heeft zorgen of (levens)-vragen. Soms kan je zelf de vinger leggen op wat je bezig houdt, op andere momenten kan een goede babbel veel verduidelijken. Maar ookal weet je wat er speelt, dat betekent niet meteen dat je ook de oplossing kent. Een babbel kan je inzichten verruimen, nieuwe oplossingen tonen of gewoon eens je hoofd en hart luchten (en dat doet deugd!).

Benodigdheden: een gezellige locatie, een aangename gesprekspartner en een luisterend oor. 3x check bij K-impuls coaching #sintniklaas.

Tijdens het intakegesprek legt Kristina me uit hoe ze te werk gaat. Startend met een gesprek identificeert ze wat bij jou speelt. Daarna volgen twee praktijkgerichte toepassingen, namelijk EFT (Emotional Freedom Techniques) en Access Bars, voor beide volgde ze een professionele opleiding.

Let’s give EFT a try: Kristina vraagt me te denken aan mijn probleem (in mijn geval: stress blokkeert mijn nek en schouders) terwijl ze zachtjes tikt op mijn pols, hoofd en decolleté, dit zijn acupunctuurpunten. Ze volgt een parcours met haar handen en zegt tegelijkertijd korte zinnetjes die ik mag herhalen. De zinnetjes hebben steeds betrekking op je probleem, om je ervan bewust te maken én om je bij de les te houden. Hoewel ze niet aan mijn nek komt, voel ik na 10 minuten (en nog veel sterker na de sessie) verandering in mijn nek. 10 minuutjes zijn natuurlijk niet genoeg om mijn nek vrij te maken, maar het feit dat ik wel iets voel in mijn nek toont me dat deze praktijk wel wat in zijn mars heeft. Het gaat vooral om bewustwording en verwerking van wat je blokkeert, en daar kan Kristina duidelijk bij helpen om je de weg te wijzen.Haar tweede techniek kreeg de naam Access Bars en die werkt puur op het hoofd. In deze uitwerking hoef je zelf niets te doen, maar raakt Kristina 32 punten op je hoofd zachtjes aan terwijl jij op de massagetafel ligt. Door access points met elkaar te verbinden, wil Kristina een oplossing teweegbrengen: losmaken van gevoelens, nieuwe energie genereren, meer bewustzijn creëren…

Op haar website vind je reacties van wie reeds bij Kristina op bezoek ging. Ik hoop dat Kristina jou ook kan verder helpen als je met een blokkage zit. Ze stelt ook cursussen en coachingtrajecten op voor wie begeleid wil worden in een nieuwe uitdaging: verhuis, verandering van job,…

K-impuls mental & life coaching

Felix Timmermanslaan 16, 9111 Belsele

Sharing is caringShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone

 

Reacties na de EFT cursus :

* een duidelijke uitleg, je kan direct thuis aan de slag, ik zou zeker de cursus aanbevelen omdat het werkt en vlot aan te leren is, kijk al uit naar deel 2. A.V.

* de EFT cursus was goed met veel oefening, ik vond de inhoud heel praktisch, ik zou zeker de cursus aanbevelen vooral aan mensen die al EFT gehad hebben. IvB

* ik vond het super, heel interessant en een echte eye-opener, de uitleg was duidelijk,  iedereen kan EFT gebruiken, zeer leerrijk naar persoonlijke ontwikkeling, ik kan het iedereen aanbevelen. D.M.

* zat heel goed in elkaar, zeer leerijk ook, er was voldoende tijd om te oefenen, zeker aan te bevelen en best zorgen dat je ervoor al een EFT sessie(s) hebt gehad. KC

Carla, 55 jaar

De access bars vond ik zalig.  Het effect er na.....heb niet meer gesnoept :) . Ik zat al een tijdje met zoethonger....

Terezinha, 51 jaar

Bedankt voor de fijne access bars behandeling. Heerlijk! 

Evy, 39 jaar

Dankzij Kristina word ik gerustgesteld, elke keer opnieuw… ondervind ik eerst onbewust positieve veranderingen die ik later héél duidelijk bewust ontdek in mijn gedrag, mijn denken, mijn wereld… soms bizar maar vooral zo bevrijdend! Sinds een aantal maanden lijkt het alsof er héél wat veranderd is in mijn leven, maar eigenlijk ben ik het zélf die veranderd is… door samen met Kristina trauma’s en angsten geleidelijk aan op te kuisen en te verwerken, wordt mijn ware ik onderweg herontdekt en dat voelt zo goed! Ik ben blij dat Kristina in mijn leven is gekomen want dankzij haar coaching, eft en access bars technieken is de puinhoop in mijn hoofd aan het verdwijnen…

Marliene, 40 jaar na 1 access bars behandeling

Dag Kristina, mijn ervaring was goed en voel me ontspannender. Kan opmerkingen van anderen makkelijker naast me neer leggen en niet te persoonlijk op pakken. Stress is nog wel aanwezig in mijn hoofd op bepaalde momenten, maar ook dat komt goed.
Dank je wel alvast!

 

Bart, 54 jaar na een access bars behandeling

Hey Kristina, ik heb er een zalig en rustig gevoel aan overgehouden. Toen ik rechtstond had ik zoiets van ....wow wat is dit hier. Nen helen dikke merci.  Ik geniet er nu nog van. Tot volgende keer.

Lisa, 17 jaar

Ik vind het super wat je voor mij gedaan hebt.

Amélie, 14 jaar hsp

Na één EFT sessie voelde mijn buik-, hoofd- en nekpijn al veel beter.  Na de access bars was ik veel rustiger en sliep ik veel beter. Mijn faalangst is al veel beter.

Kelly, 37 jaar

Na een toffe babbel met een collega ben ik bij Kristina terechtgekomen.

Ik lag serieus met mezelf in de knoop. Wist met mezelf geen blijf meer, was vooral negatief op alles rondom mij.  Ik ben ook iemand met heel weinig zelfvertrouwen en zoek dan ook achter alles iets. Ik wou terug rust in mijn hoofd vinden, maar ondervond dat ik dit niet alleen kon.

Na een aantal EFT -gesprekken en access ben ik de rust stilletjes aan aan het terugvinden.  Ik ben veel minder negatief en ik ben zelfs op sommige gebieden heel anders gaan denken en ik ben vooral veel rustiger geworden, wat goed is voor iedereen en vooral voor mijn gezin! Het is heel fijn om met iemand als Kristina te kunnen babbelen. Ik voel me meer en meer terug gelukkig worden en dat is heerlijk gevoel ! Bedankt Kristina !

Nicole, 48 jaar

Via via ben ik bij Kristina terechtgekomen toen ik op zoek was naar hulp  voor mijn dochter. EFT en Access Bars waren voor ons totaal onbekend. Kristina raadde me  aan om gelijktijdig met mijn dochter ook een behandeling te nemen. Zelf dacht ik dit niet nodig te hebben omdat ik me niet bewust was van eventuele 'vastzittende problemen'. Ik kan zeggen dat ik me super opgelucht voel na enkele sessies. En dat er toch heel wat emoties naar boven zijn gekomen (situatie van mijn dochter, verdriet rond het overlijden van mijn mama op jonge leeftijd, het overlijden van mijn papa waar ik zelf bij was...) en nu mooi opgeruimd zijn  door de EFT en Access Bars.  Eigenlijk is het aanrader voor ieder van ons.  Ik ben haar heel dankbaar en voel me alsof ik de wereld weer aankan. Zonder EFT en Access Bars had ik de hele situatie van mijn dochter zeker niet op deze manier mee kunnen ondersteunen. Daar ben ik zeker van. DANK U WEL ! Een dankbare mama. 

Tim 45 jaar.

Ik ben van nature een vrij mentaal persoon en in moeilijke situaties blijf ik eerder denken dan voelen. Ik blijf teveel in gesprek en daardoor raak ik niet tot aan de werkelijke kern. Kristina kon door het gebruik van EFT relatief snel tot een gevoelige laag doordringen. Hierdoor kwam er onbewuste spanning in mijn lichaam los en heb ik emoties kunnen verwerken die al jarenlang vast zaten. Emoties die nooit de nodige tijd en aandacht kregen. Dank je Kristina voor de het bevrijdende resultaat.

Sophia,  17 jaar

Na EFT en access bars voel ik me beter in mijn vel en heb ik oud verdriet beter kunnen loslaten. Op school gaat het ook veel beter.

Saskia, 46 jaar

Een jaar geleden begon ik aan een traject van eft, coaching en access bars. Ik was het beu om altijd dezelfde fouten te maken, me door angst te laten leiden.  Door verschillende eft en coaching sessies heb ik mezelf meer open gesteld voor de liefde. En zonder angst ben ik samen gaan wonen, heb ik het huis van m’n dromen.... er was nog een ding op m’n bucketlist: een andere professionele uitdaging. Na 1 enkele access bars sessie bleek wat ik eigenlijk al lang wilde doen : Een eigen saladbar! Ondertussen al workshops aan het volgen en op zoek naar het juiste pandje. Ik heb terug energie en kan niet wachten om eraan te beginnen! Mvg Saskia xxx

Vicky,  39 jaar

....eigenlijk mag en moet ik zeggen dat echt heel mn leven een totaal nieuwe en onverwachte wending heeft genomen door jou en eft! Ik heb trauma's en issues die iedereen in zn leven meedraagt door eft kunnen gaan verwerken en definitief af kunnen sluiten en een mooie plaats uiteindelijk kunnen geven.. Ik zou dit aan echt iedereen kunnen aanraden omdat mensen het nodig hebben hun rugzak regelmatig een beetje uit te ruimen of op te schikken! Voor mij heeft het wonderen gedaan en ik weet absoluut met zekerheid dat ik de dag van vandaag niet zou staan waar ik nu sta in het leven en met een gezonde kijk het leven tegemoet kan zien❤️

Caroline, 44 jaar

Kristina kwam op mijn pad op het juiste moment. Mijn vertrouwen was op een zeer laag pitje, zo goed als nihil, mijn angsten die ik al gans mijn leven meedroeg waren zo groot dat het onverdraaglijk werd...

Ik wou dit niet meer...STOP schreeuwde ik bij mezelf

Door verschillende EFT sessies, access bars en een coachings traject, voel ik me terug beter en stilaan kom ik uit het dal. Nieuwe kansen en uitdagingen komen op mijn pad..het leven lacht me terug toe.

Iedereen heeft wel op een bepaalde dag een Kristina (life coach) nodig.

niet twijfelen, gewoon doen!

  

Gitte 17 jaar

Een jaar geleden, was ik zeer actief bezig.

Ik werkte hard voor school, sportte 4x in een week, had een weekendjob en zat in de jeugdbeweging.

Ik had nooit veel tijd en ging altijd maar door, stress voor vanalles en nog wat....zo leek dat wel.

Het schooljaar zat er eindelijk op, alles leek goed te gaan...

Ondertussen was mijn grootmoeder overleden, in de zomer veranderde mijn leven helemaal.....ik voelde me leeg, had in niets meer zin, ik was bang van dagdagelijkse dingen.....

Het werd steeds erger, ik kon zelfs het schooljaar niet mee starten. Ik sloot me op en kwam niet meer buiten. Zat vol angsten.

Toen kwam ik hier terecht, door EFT  werden al mijn blokkades en pijn weggewerkt.

Al mijn  verdriet werd opgekuist. Access Bars bracht me terug in ontspanning en rust.

Na EFt en Access Bars voel ik me terug ontspannen, blij en nieuw.

Ik sta terug positief in het leven, ga terug op stap met vriendinnen, maak plezier in de jeugdbeweging en neem terug de school op !

 

Dorine, 50 jaar

Ik voel me herboren door jou en EFT en zal heel graag mensen doorsturen.

 

Dominique, 51 jaar

Jaren werd, met momenten nog steeds, mijn leven gedomineerd door een negatief zelfbeeld vanuit verleden trauma’s (misbruik als kind....ontkenning bij familie, werk en relaties). Dit heeft zo zijn nefaste impact op mijn totale leven, zelfvertrouwen en gezondheid (fibro). Sedert ik EFT en The Bars volg, krijg ik meer inzicht in wat me heeft beïnvloed en geeft hierdoor meer ademruimte om te herstellen, zowel lichamelijk als mentaal.

Door de intense handelingen worden blokkades doorbroken, zodat er meer innerlijke rust en healing ontstaat. 

EFT en The Bars hebben me enorm geholpen en helpen me nog steeds om gelukkiger en met contentement mijn leven een nieuwe wending te blijven geven. 

Dank je Kristina, voor de enorme steun en hulp.  

 
Ilse 48 jaar
Na een jarenlange zoektocht naar oplossingen voor de pijnen door de fibromyalgie en het verwerken van gebeurtenissen in mijn leven, kwam ik bij Kristina terecht.

Na een paar eft-sessies voelde ik meteen verschil. Ik had minder last van spierpijnen en was in staat om een aantal zaken uit het verleden (van mijn kindertijd en mijn relatieproblemen) los te laten. 

Opeens leerde ik een schat van een man kennen en viel alles in zijn plooi, ook op professioneel vlak. Uiteraard is niet alles ineens opgelost, maar ik weet dat ik terug bij Kristina terecht kan als ik het nodig heb.
 
 
Kitty 36 jaar
 
Hey lieve Kristina
Toen ik met E.F.T begon stond ik er wat sceptisch tegenover. Ik geloofde er niet echt in.
Maar na 2 sessies voelde ik dat het écht werkte.
De scheiding van mijn ouders, mijn enorme onzekerheid, mijn kwaadheid, het overlijden van mijn grootmoeder en mijn controle willen over alles, verdwijnen stilaan als sneeuw voor de zon en ik voel me iedere keer een stukje lichter en vrijer op weg naar wie ik vergeten was te zijn ! 
Ik kijk al uit naar de volgende sessie omdat ik weet dat ik dan weer een stukje dichter kom bij mijn ware kern.
Bedankt voor het goede werk dat je doet voor mij !
Je bent al een enorme hulp geweest en zonder E.F.T weet ik niet of ik deze moeilijke periode had doorgekomen.
Groetjes Kitty xx

 Nico 48 jaar

Voor ik EFT tegen het lijf liep was ik sinds mijn 12 jaar ongeveer, geconfronteerd geweest met een enorme vorm van angst om te beven in gezelschap van anderen, zowel vreemden als bekenden.
Om een nog onduidelijke reden was ik plots onzeker geworden bij etentjes en recepties of gewoon al het feit dat ik anderen hun aandacht had.
Na vele jaren hiermee geleefd te hebben en er ook allerlei middeltjes had tegen gevonden om hiermee om te gaan, vond ik het tijd om hier eens komaf mee te maken, of beter gezegd misschien, het te aanvaarden zoals het is !
Want dat heeft EFT bij mij het meeste naar voor gebracht ' ik aanvaard mezelf zoals ik ben' en dat alleen al maakt een wereld van verschil.
Wat er mag zijn geeft ook geen probleem meer !
Sindsdien is er een onbewuste rust over mijn heen gekomen, het zo groot lijkende probleem van vroeger is nu nog slechts beperkt aanwezig in mijn bewuste denken.
Want dit is meestal wat ze zijn, overtuigingen over onszelf die niet kloppen en kunnen veranderd of ongedaan worden gemaakt dankzij EFT.
Bedankt Kristina voor je hulp en begeleiding in dit proces.

Grtn Nico 

Sofie - 29 jaar 

Lieve Kristina met de warme glimlach,
Hartelijk dank voor je goede zorgen en het vertrouwen. Je hebt me weer de positieve weg van het leven laten bewandelen.Voor EFT was ik mezelf helemaal kwijt waardoor ik me angstig, boos, teleurgesteld en vooral onrustig en onzeker voelde.
Ik vond geen plaats op deze aardbol, twijfelde aan zowat alles (werk, relaties, zelfs het nut van het leven..) en was woedend op alles en iedereen.
Toen kwam ik bij EFT terecht:
In het begin stond ik nogal sceptisch tegenover deze coaching, maar dacht bij mezelf 'Baadt het niet, dan schaadt het niet'.
Wat ben ik blij dat ik het een kans heb gegeven!
Stap per stap leerde ik mezelf en mijn problemen beter begrijpen en daarbij hoe ik met mijn emoties kon omgaan.
Kristina luisterde naar mijn verhaal, liet me mijn emoties beleven en omarmde me met haar warme persoonlijkheid waardoor ik mezelf durfde openstellen en zo dichter bij mijn echte IK kwam.
EFT heeft me naar het leven laten kijken met een rooskleurige bril en me de kracht gegeven om mezelf te ontdekken en mijn pad positief verder te zetten.
Bijgevolg ga ik bewuster om met mijn emoties, wat me als persoon veel sterker heeft gemaakt.
Door een gebeurtenis in mijn kindertijd had ik (onbewust) onverwerkte emoties.
EFT detecteerde ze, leerde me ermee om te gaan en heeft uiteindelijk als resultaat geleid dat ik naar de gebeurtenis kan terugkijken zonder negativiteit.

En er bijgevolg over kan praten zonder dat er allerlei emoties opkomen.

EFT & Kristina hebben licht in mijn leven gebracht terwijl ik enkel een lange zwarte tunnel zag zonder uitweg.
Niet twijfelen, gewoon doen! Iedereen kan immers EFT gebruiken.
 

 

Lien, 23 jaar

 Voor ik EFT leerde kennen zat ik volledig in de knoop met mezelf, ik zat met twijfels, onzekerheden, angsten en opgekropte gevoelens omtrent studies, werk, liefde, familiesituaties, mijn zelfbeeld & -vertrouwen en zo kan ik wel nog even doorgaan... Natuurlijk wou ik dit niet laten zien aan vrienden en familie dus ik bouwde een muur om me heen, niemand zou ooit zien of merken hoe ik me écht diep vanbinnen voel. Iedereen kent me als dat meisje die vrolijk is, veel lacht en plezier maakt. Dit was ook wat ik wou, dat ze dit beeld van mij hadden, niemand mocht weten hoeveel verdriet, pijn, woede, angst en twijfels ik voelde. Toen ik met EFT begon is er een deur opengegaan voor mij, een weg naar de nieuwe ik! Alle opgekropte gevoelens, twijfels en angsten hebben we één voor één aangepakt en weggewerkt. Je voelt je echt veranderen tijdens de EFT sessies, het is soms heftig op de moment zelf, maar achteraf zo’n opluchting van zoveel opgekropte gevoelens en angsten die plots niet meer bestaan. Ook negatieve gedachten worden omgevormd tot positieve gedachten doordat je manier van denken verandert dankzij EFT... àlles is mogelijk zolang je er zelf in gelooft!
 
Lieve Kristina,
 
Ik ben zeer blij dat ik bij u ben terecht gekomen.
Na zoveel jaren andere therapieën, heb ik eindelijk door EFT belangrijke
gebeurtenissen kunnen loslaten en verwerken.
Wat een verademing.
Je bent iemand met het hart op de juiste plaats, waar je het gevoel van thuiskomen voelt.
Blijf zo verder doen!
xxx Wendy
 

Ilse 44 jaar 

Lieve Kristina, “Onbekend is onbemind”

Ik kan niet genoeg benadrukken en dat kan mijn man zeker beamen, hoe blij ik ben dat mijn dokter me naar jou heeft doorverwezen en mijn man me heeft overtuigd de stap toch te zetten, waarvoor ik hem ook enorm dankbaar ben. Ik stond er heel twijfelachtig tegenover zoals ik je eerlijk heb gezegd omdat ik EFT helemaal niet kende en nooit van gehoord had maar na sessie I had ik een goed gevoel en wou zeker terugkomen. Ik heb nog geen enkele dag spijt van deze beslissing want dankzij jou, Kristina, ben ik uit mijn schulp aan het kruipen en laat ik me horen wat ik vroeger absoluut niet durfde. Ik doe ook terug dingen waar ik helemaal niet meer voor gemotiveerd was. Je hebt me zelfs aangezet en nog steeds om dingen te doen/gaan doen die ik tot voor onze kennismaking nog niet aan gedacht had om toch te doen ondanks wel de interesse. Ik kan niet voor iedereen spreken maar ik ben iemand “eerst zien en dan geloven”, deze spreuk komt voor jou helemaal niet in aanmerking! Je bent topklasse! En een aanrader naar andere mensen toe! Ik voel me al terug een pak beter in mijn vel. Ik waardeer je hulp enorm, alsook mijn man en we blijven er samen voor gaan! Thx, Kristina! Uit de grond van mijn hart! Liefs, Ilse xxx

Ann, 57 jaar

Lieve Kristina,  graag wil ik jou oprecht bedanken. Het is al 30 jaar een groeien naar een persoon die ik nu ben. In die 30 jaar van therapieën, trauma, angsten en onzekerheden ben ik nu op een punt gekomen dat ik eindelijk grond onder mijn voeten voel. Het tikken brengt heel veel los, ik weet dat ik door de zure appel heen moet. En na het tikken voel ik vanalles in mijn lichaam maar daarna ...wat een zegen! Ik voel me minder stressvol, beter in mijn vel. En dat alles door jou, blijf aub je werk met veel liefde doen. De mensen hebben je nodig, zoals ik jou. Zo eenvoudig maar met wat een resultaat! Jij doet je werk met hart & ziel, dat zie je en dat voel je! Veel dank! Liefs, Ann xxx

Emma, 6 jaar

Mijn hoofd zat altijd zo vol, ik was vaak bang, ik kon niet slapen en maakte me heel veel zorgen.

Ik werd gepest op school en had daar veel verdriet van.

Na enkele sessies van het 'tikspel' voel ik me terug veel vrolijker, ben ik terug blij en ga ik terug graag naar school.

Ik slaap direct in en heb geen nare dromen meer. Dikke kus X

Sophie, 47 jaar 

Het is gek hoe EFT toch zoveel met je lichaam kan doen.  Het heeft me echt
geholpen om beter met stress en problemen om te gaan en mijn lichaam helemaal te
leren begrijpen.  De behandelingen zelf waren erg aangenaam en ontspannend. 
Bedankt ! 

Jan 51 jaar, 

Feit is dat ik gedurende maanden in een soort van vacuüm heb geleefd, voortdurende stemmingswisselingen had, mij verschrikkelijk alleen voelde en iedereen zo miste... Tot de dag dat ik voor de eerste maal kennis maakte met EFT... Die dag had ik 's morgens terug gehuild, voelde ik mij nogmaals eens ellendig, zag ik enkel de zwartgalligheid van het leven maar tijdens een rustig moment liet ik eventjes mijn gevoelens los en kwam ik voor het eerst in contact met EFT, werd er met de vingers op mijn pols, voorhoofd, wangen, kin, schouders en borst "getikt", diende ik letterlijk te herhalen wat er mij gezegd werd en concentreerde ik mij op mijn emotionele pijn. En vanaf dat punt kan ik het wetenschappelijk niet meer verklaren. Het zorgt ervoor dat ik de gedachten en/of de gevoelens die een uur geleden nog zo sterk aanwezig waren, plots niet meer "naar boven" kunnen worden gehaald. Ze zijn weg.... Het is net alsof je door een raam naar de sneeuw staat te kijken maar niet meer weet hoe kou aanvoelt. Méér nog, EFT zorgt ervoor dat ook andere negatieve gevoelens en klachten afnemen. EFT- heeft op een heel korte tijd mijn gevoelens doen kanaliseren waarbij ik mij gedurende lange periode niet meer zo goed en onbezorgd heb gevoeld als vandaag.

Ilse, 26 jaar 
 'Ik vind eft een fijne techniek om gedachten en emoties een plaats te geven en
ze daarbij de vrije loop te geven buiten mijn lichaam. Deze techniek is zeker van
toepassing voor vele doelen en klachten. Iedereen zal hier zeker goed mee zijn.
Ik raad het iedereen aan om rust te vinden en met een vrij lichaam door het
leven te gaan.'
 
Koenraad 49 jaar
Door aangrijpende gebeurtenissen uit een recent en een ver verleden,
kwamen gevoelens los die al die tijd gemaskeerd werden. Soms als neen kluwen van
emoties, de ene al heftiger dan de andere. Door die één voor één aan te pakken,
heb ik mezelf kunnen verlossen van nooit vermoede belemmeringen.  Er kwamen
tijdens die opkuis lichamelijke klachten los, die tot uiting
komen doordat de weerstand errond weggewerkt wordt. Zo lang onderdrukt of
verborgen gebleven en nu eindelijk klaar om ook verwerkt te worden. Een ware
verademing en een vrijer, eerlijker leven is het geschenk dat ik mezelf gaf.
Bedankt ktina!'
 

Els, 45 jaar 

'In deze hectische maatschappij wordt van vrouwen het uiterste gevraagd: de perfecte mama, de ideale echtgenote, de prima dochter, de super zakenvrouw.... Deze enorme druk leidde bij mij tot jarenlange slaapstoornissen.

Na één sessie sliep ik terug mijn nachten door! En kon ik de zorgen van elke dag beter naast me neerleggen.

EFT heeft voor mij en mijn gezin enorm positieve gevolgen. Mijn draagkracht is groter en ik schat alles minder zwaar in.

Door deze positieve ervaring heb ik nog meerdere sessies gehad voor andere lichamelijke ongemakken zoals onder andere voor mijn hoofdpijn'

Connie 48 jaar, 

'Voor mij is eft iets zoals een zalving voor de ziel..

Eft is zo speciaal dat door eft te laten doen, wonden ontstaan door traumatische gebeurtenissen, genezen.

Het proces is zo uniek.. Je voelt gewoon tijdens de behandeling dat de ziel efkes wordt gestreeld, het is wonderbaarlijk.

Iedere keer dat ik bij jou weg ga, is zo van oef efkes rust, efkes geen pijn, efkes weer genieten... het is gewoonweg zalig. Ook voel ik dan weer een soort van creativiteit door mijn handen stromen, om dingen te doen. Ik zie eft zoals het licht dat ieder mens bezit, dat het licht terug ervaren wordt, precies een wedergeboorte.

Dank je wel Kristina.

 

****
 
 

novet gecertificeerd klein

logo access consciosness

ADRES

Felix Timmermanslaan 16
9111 Belsele (Sint-Niklaas)

Contacteer mij

T: +32 497 66 07 63
E: ktina@k-impulscoaching.be

Openingsuren

Op afspraak
Gratis parkeerplaats