Reacties Klanten

 

Evy, 39 jaar

Dankzij Kristina word ik gerustgesteld, elke keer opnieuw… ondervind ik eerst onbewust positieve veranderingen die ik later héél duidelijk bewust ontdek in mijn gedrag, mijn denken, mijn wereld… soms bizar maar vooral zo bevrijdend! Sinds een aantal maanden lijkt het alsof er héél wat veranderd is in mijn leven, maar eigenlijk ben ik het zélf die veranderd is… door samen met Kristina trauma’s en angsten geleidelijk aan op te kuisen en te verwerken, wordt mijn ware ik onderweg herontdekt en dat voelt zo goed! Ik ben blij dat Kristina in mijn leven is gekomen want dankzij haar coaching is de puinhoop in mijn hoofd aan het verdwijnen…

 

Lisa, 17 jaar

Ik vind het super wat je voor mij gedaan hebt.

 

Kelly, 37 jaar

Na een toffe babbel met een collega ben ik bij Kristina terechtgekomen.

Ik lag serieus met mezelf in de knoop. Wist met mezelf geen blijf meer, was vooral negatief op alles rondom mij.  Ik ben ook iemand met heel weinig zelfvertrouwen en zoek dan ook achter alles iets. Ik wou terug rust in mijn hoofd vinden, maar ondervond dat ik dit niet alleen kon.

Na de coaching ben ik de rust stilletjes aan aan het terugvinden.  Ik ben veel minder negatief en ik ben zelfs op sommige gebieden heel anders gaan denken en ik ben vooral veel rustiger geworden, wat goed is voor iedereen en vooral voor mijn gezin! Het is heel fijn om met iemand als Kristina te kunnen babbelen. Ik voel me meer en meer terug gelukkig worden en dat is heerlijk gevoel ! Bedankt Kristina !

 

Sophia,  17 jaar

Ik voel me beter in mijn vel en heb ik oud verdriet beter kunnen loslaten. Op school gaat het ook veel beter.

Saskia, 46 jaar

Een jaar geleden begon ik aan een coachingstraject. Ik was het beu om altijd dezelfde fouten te maken, me door angst te laten leiden.  Door verschillende sessies heb ik mezelf meer open gesteld voor de liefde. En zonder angst ben ik samen gaan wonen, heb ik het huis van m’n dromen....  Ik heb terug energie en kan niet wachten om eraan te beginnen! Mvg Saskia xxx

Vicky,  39 jaar

....eigenlijk mag en moet ik zeggen dat echt heel mn leven een totaal nieuwe en onverwachte wending heeft genomen door jou! Ik heb trauma's en issues die iedereen in zn leven meedraagt  kunnen gaan verwerken en definitief af kunnen sluiten en een mooie plaats uiteindelijk kunnen geven.. Ik zou dit aan echt iedereen kunnen aanraden omdat mensen het nodig hebben hun rugzak regelmatig een beetje uit te ruimen of op te schikken! Voor mij heeft het wonderen gedaan en ik weet absoluut met zekerheid dat ik de dag van vandaag niet zou staan waar ik nu sta in het leven en met een gezonde kijk het leven tegemoet kan zien❤️

Caroline, 44 jaar

Kristina kwam op mijn pad op het juiste moment. Mijn vertrouwen was op een zeer laag pitje, zo goed als nihil, mijn angsten die ik al gans mijn leven meedroeg waren zo groot dat het onverdraaglijk werd...

Ik wou dit niet meer...STOP schreeuwde ik bij mezelf

Door het coachings traject, voel ik me terug beter en stilaan kom ik uit het dal. Nieuwe kansen en uitdagingen komen op mijn pad..het leven lacht me terug toe.

Iedereen heeft wel op een bepaalde dag een Kristina (life coach) nodig.

niet twijfelen, gewoon doen!

  

Gitte 17 jaar

Een jaar geleden, was ik zeer actief bezig.

Ik werkte hard voor school, sportte 4x in een week, had een weekendjob en zat in de jeugdbeweging.

Ik had nooit veel tijd en ging altijd maar door, stress voor vanalles en nog wat....zo leek dat wel.

Het schooljaar zat er eindelijk op, alles leek goed te gaan...

Ondertussen was mijn grootmoeder overleden, in de zomer veranderde mijn leven helemaal.....ik voelde me leeg, had in niets meer zin, ik was bang van dagdagelijkse dingen.....

Het werd steeds erger, ik kon zelfs het schooljaar niet mee starten. Ik sloot me op en kwam niet meer buiten. Zat vol angsten.

Toen kwam ik hier terecht,  werden al mijn blokkades en pijn weggewerkt.

Al mijn  verdriet werd opgekuist. Bracht me terug in ontspanning en rust.

Ik voel me terug ontspannen, blij en nieuw.

Ik sta terug positief in het leven, ga terug op stap met vriendinnen, maak plezier in de jeugdbeweging en neem terug de school op !

 

Dorine, 50 jaar

Ik voel me herboren door jou en zal heel graag mensen doorsturen.

 

Dominique, 51 jaar

Jaren werd, met momenten nog steeds, mijn leven gedomineerd door een negatief zelfbeeld vanuit verleden trauma’s (misbruik als kind....ontkenning bij familie, werk en relaties). Dit heeft zo zijn nefaste impact op mijn totale leven, zelfvertrouwen en gezondheid (fibro). Sedert ik het coachingstraject volg, krijg ik meer inzicht in wat me heeft beïnvloed en geeft hierdoor meer ademruimte om te herstellen, zowel lichamelijk als mentaal.

Er ontstaat meer innerlijke rust en healing. 

Het coachingstraject heeft me enorm geholpen en helpt me nog steeds om gelukkiger en met contentement mijn leven een nieuwe wending te blijven geven. 

Dank je Kristina, voor de enorme steun en hulp.  

 
 

 Sofie - 29 jaar 

Lieve Kristina met de warme glimlach,
Hartelijk dank voor je goede zorgen en het vertrouwen. Je hebt me weer de positieve weg van het leven laten bewandelen.Voor ik bij jou kwam, was ik mezelf helemaal kwijt waardoor ik me angstig, boos, teleurgesteld en vooral onrustig en onzeker voelde.
Ik vond geen plaats op deze aardbol, twijfelde aan zowat alles (werk, relaties, zelfs het nut van het leven..) en was woedend op alles en iedereen.
Toen kwam ik bij JOU terecht:
In het begin stond ik nogal sceptisch tegenover deze coaching, maar dacht bij mezelf 'Baadt het niet, dan schaadt het niet'.
Wat ben ik blij dat ik het een kans heb gegeven!
Stap per stap leerde ik mezelf en mijn problemen beter begrijpen en daarbij ook hoe ik met mijn emoties kon omgaan.
Kristina luisterde naar mijn verhaal, liet me mijn emoties beleven en omarmde me met haar warme persoonlijkheid waardoor ik mezelf durfde openstellen en zo dichter bij mijn echte IK kwam.
Door de coaching bekijk ik het leven met een rooskleurige bril en heeft het me de kracht gegeven om mezelf te ontdekken en mijn pad positief verder te zetten.
Bijgevolg ga ik bewuster om met mijn emoties, wat me als persoon veel sterker heeft gemaakt.
Door een gebeurtenis in mijn kindertijd had ik (onbewust) onverwerkte emoties.
Je detecteerde ze, leerde me ermee om te gaan en heeft uiteindelijk als resultaat geleid dat ik naar de gebeurtenis kan terugkijken zonder negativiteit.

En er bijgevolg over kan praten zonder dat er allerlei emoties opkomen.

K-IMPULS COACHING & Kristina hebben licht in mijn leven gebracht terwijl ik enkel een lange zwarte tunnel zag zonder uitweg.
Niet twijfelen, gewoon doen! Iedereen kan immers dit COACHINGSTRAJECT gebruiken.
 

 

Lien, 23 jaar

 Voor ik Kristina leerde kennen zat ik volledig in de knoop met mezelf, ik zat met twijfels, onzekerheden, angsten en opgekropte gevoelens omtrent studies, werk, liefde, familiesituaties, mijn zelfbeeld & -vertrouwen en zo kan ik wel nog even doorgaan... Natuurlijk wou ik dit niet laten zien aan vrienden en familie dus ik bouwde een muur om me heen, niemand zou ooit zien of merken hoe ik me écht diep vanbinnen voel. Iedereen kent me als dat meisje die vrolijk is, veel lacht en plezier maakt. Dit was ook wat ik wou, dat ze dit beeld van mij hadden, niemand mocht weten hoeveel verdriet, pijn, woede, angst en twijfels ik voelde. Toen ik met HET COACHINGSTRAJECT begon is er een deur opengegaan voor mij, een weg naar de nieuwe ik! Alle opgekropte gevoelens, twijfels en angsten hebben we één voor één aangepakt en weggewerkt. Je voelt je echt veranderen tijdens de sessies, het is soms heftig op de moment zelf, maar achteraf zo’n opluchting van zoveel opgekropte gevoelens en angsten die plots niet meer bestaan. Ook negatieve gedachten worden omgevormd tot positieve gedachten doordat je manier van denken verandert dankzij dit traject... àlles is mogelijk zolang je er zelf in gelooft!
 
Lieve Kristina,
 
Ik ben zeer blij dat ik bij u ben terecht gekomen.
Na zoveel jaren andere therapieën, heb ik eindelijk door de coaching belangrijke gebeurtenissen kunnen loslaten en verwerken.
Wat een verademing.
Je bent iemand met het hart op de juiste plaats, waar je het gevoel van thuiskomen voelt.
Blijf zo verder doen!
xxx Wendy
 

Ilse 44 jaar 

Lieve Kristina, “Onbekend is onbemind”

Ik kan niet genoeg benadrukken en dat kan mijn man zeker beamen, hoe blij ik ben dat mijn dokter me naar jou heeft doorverwezen en mijn man me heeft overtuigd de stap toch te zetten, waarvoor ik hem ook enorm dankbaar ben. Ik stond er heel twijfelachtig tegenover zoals ik je eerlijk heb gezegd omdat ik COACHING helemaal niet kende en nooit van gehoord had maar na sessie I had ik een goed gevoel en wou zeker terugkomen. Ik heb nog geen enkele dag spijt van deze beslissing want dankzij jou, Kristina, ben ik uit mijn schulp aan het kruipen en laat ik me horen wat ik vroeger absoluut niet durfde. Ik doe ook terug dingen waar ik helemaal niet meer voor gemotiveerd was. Je hebt me zelfs aangezet en nog steeds om dingen te doen/gaan doen die ik tot voor onze kennismaking nog niet aan gedacht had om toch te doen ondanks wel de interesse. Ik kan niet voor iedereen spreken maar ik ben iemand “eerst zien en dan geloven”, deze spreuk komt voor jou helemaal niet in aanmerking! Je bent topklasse! En een aanrader naar andere mensen toe! Ik voel me al terug een pak beter in mijn vel. Ik waardeer je hulp enorm, alsook mijn man en we blijven er samen voor gaan! Thx, Kristina! Uit de grond van mijn hart! Liefs, Ilse xxx

Ann, 57 jaar

Lieve Kristina,  graag wil ik jou oprecht bedanken. Het is al 30 jaar een groeien naar een persoon die ik nu ben. In die 30 jaar van therapieën, trauma, angsten en onzekerheden ben ik nu op een punt gekomen dat ik eindelijk grond onder mijn voeten voel. De coaching brengt heel veel los, ik weet dat ik door de zure appel heen moet.  Ik voel me minder stressvol, beter in mijn vel. En dat alles door jou, blijf aub je werk met veel liefde doen. De mensen hebben je nodig, zoals ik jou. Zo eenvoudig maar met wat een resultaat! Jij doet je werk met hart & ziel, dat zie je en dat voel je! Veel dank! Liefs, Ann xxx

 

 

Els, 45 jaar 

'In deze hectische maatschappij wordt van vrouwen het uiterste gevraagd: de perfecte mama, de ideale echtgenote, de prima dochter, de super zakenvrouw.... Deze enorme druk leidde bij mij tot jarenlange slaapstoornissen.

Ik kan de zorgen van elke dag beter naast me neerleggen.

De coaching heeft voor mij en mijn gezin enorm positieve gevolgen. Mijn draagkracht is groter en ik schat alles minder zwaar in.

Het was een positieve ervaring.

 

novet gecertificeerd klein

logo access consciosness

ADRES

Felix Timmermanslaan 16
9111 Belsele (Sint-Niklaas)

Contacteer mij

T: +32 497 66 07 63
E: ktina@k-impulscoaching.be

Openingsuren

Op afspraak
Gratis parkeerplaats